Publicerad: 09/19/2003


Svenska Spel ändrar kampanjen

VIKTIGT MEDDELANDE
Vinn 3 kampanjen med Oddsgaranti

Den pågående kampanjen för Vinn 3 har gått över alla förväntningar. Försäljningen har mer än fördubblats.
Men tydligen var vår kampanj alldeles för bra för i och med gårdagens favoritvinnare och för Vinn 3 extremt låga odds sprack alla kalkyler.

Eftersom vi i ett relativt tidigt skede i kampanjen råkar ut för detta vågar vi inte riskera större smällar längre fram och har därför beslutat att ändra erbjudandet.

Fr o m måndag kommer Oddsgarantin att vara 50 ggr pengarna. Fortfarande ett bra erbjudande jämförelsevis. Den nya summan kommer att finnas med i all extern media och ni får nya löpsedlar, affischer och A4-blad på måndag.

Med anledning av detta stängde vi söndagens omgång av Vinn 3 på fredag förmiddag. (Hänvisar till punkt 7.1 i reglerna.) De vad som redan är gjorda gäller naturligtvis och Oddsgarantin för dessa är 100 ggr pengarna.

Vi är glada över succén med kampanjen med ledsna över att vi måste ändra förutsättningarna men vi har i dagsläget inget annat val. Och det är fortfarande ett mycket bra erbjudande.

Säljtävlingen fortsätter som vanligt och vi kommer att synas lika mycket i media nästa vecka som tidigare var planerat.

VIKTIGT!

Efter lördagens Vinn 3 omgång ska allt material som har är märkta med 100 ggr tas ner och ersättas av det nya fr o m måndag. Glöm inte ta av er badgen!


Källa: Svenska Spel/Lennart NilssonCreated by Titti Karjalainen