Publicerad: 02/25/2008


Nyheter om spelet 2008-02-25, läs mer

Medans de svenska banorna vilat har det jobbats hårt på vårt spelbolag. Idag startade äntligen det nya webbspelet och man kan nu gå in och registrera sitt egna spelkonto direkt på www.greyhoundracing.se. Länk till sidan finns under rubriken "Spelet" ovan till höger! Nu hoppas vi att så många som möjligt öppnar ett konto så att vi kan få fart på omsättningen ordentligt.

Senare i veckan inleds också ett samarbete med tidningarna Expressen, GT samt Kvällsposten. Varje dag skall hundarna profileras är det tänkt.

Vi har också lyckats att som första land i världen få igång ett samarbetsavtal med Irland vilket kommer att ge oss irländska lopp på spelet. Redan nu på onsdag så får vi möjligheten att pricka en GR 6:a, GR 3:a samt en GR Special på Shelbourne Park.

Den senaste tiden har vi haft svårt att få bilder från de engelska banorna och det nya samarbetet innebär att vi nu kan visa repriser samtliga dagar förutom söndagar. Även söndagarna kommer snart att lösas. Wimbledon blir kvar tillsvidare men de övriga banorna kommer att fasas över mot de två Dublinbanorna Shelbourne Park samt Harolds Cross.

Samarbetet innebär också att vi tittar på andra spellösningar samt gemensamma spelformer vilket skulle vara mycket intressant för våra spelare. Andra fördelar är tidigare startlistor, bättre tv-bilder samt ett gemensamt annonsarbete.

Vi har också gjort en ordentlig översyn över våra spelombud och har gemensamt med Coop beslutat att samtliga Coop Forum terminaler skall tas tillbaka. Spelet har haft svårt att komma igång just på Forum mycket beroende på den sena leveransen av startlistor men också på den stora personalomsättningen. Personalen känner sig, trots utbildning, snabbt otrygga med vår spelterminal då förfrågan på spelen inte alltid varit den största. Nu flyttas istället terminalerna till andra spelombud som anmält sitt intresse. Eventuellt så kan Forum-kedjan återigen bli aktuell i ett senare skede.

Vet du som aktiv i sporten något spelombud som kanske skulle kunna vara intressant för oss så hör av er till vår Ombudssupport. Det finns alltid plats för nya spelombud.

Nu siktar vi framåt och hoppas att vi ska kunna få lite fart igen. Snart är det ju även dags för de svenska hundarna att komma igång men innan dess så surfar vi alla in på www.greyhoundracing.se och öppnar ett spelkonto!

Vi ses på ovalerna!

Mikael Almén

Vadhållningsansvarig
Svenska Hundkapplöpningssportens Centralförbund
GR Spel AB


Källa: SHCF, GR Spel ABCreated by RacingManager